logo rbe 2
Big Secret Bisnes Ebook Kini Terbongkar…

Buat Pertama Kalinya…

Saya Dedahkan Secret “Notty-notty”
Behind The Scene

7 Tahun Bisnes Ebook Saya

Hasilkan RM5ANGKA

Setiap Kali Saya Buat Ebook

Saya Tunjuk & Coach Anda Secara Step by Step Teknik & Strategi Yang Saya
Buat Dalam Bisnes Ebook Sama Macam Yang Saya Ajar Student PERSONAL
COACHING Saya Hingga Mereka Pun Boleh Buat Income Macam
“BELA TOYOL” Je…

segi 3 black

So Far Dah Buat…
RM3,420 Dalam
3 Hari Sahaja!

fadzlan

Kak Zaleha, 50 Tahun Pun Boleh Dapat 49 Sales RM3,920 Dalam
3 Hari Sahaja!

k.zaleha

1st Time Buat Bisnes Ebook
Terus Dapat Sales
RM5,760

sensei

2nd Time, Sales Bertambah RM3k. Bila Dah Makin TERE Terus Buat RM8,460.

sensei 2

Bulan Pertama Start Bisnes Ebook Terus Dapat RM5,770.

shahrin

Mula-mula Start Dapat 51 Sales, RM5,100.

affiq

Sekarang Ni Dah Selalu Sangat Dapat Sales RM20K.

affiq 2

Baru Start Dah Dapat RM11.28K Dalam 6 Hari

munem

Makin Lama, Makin Tere,
Makin Masyukkk.
Sales RM28,040 Dalam 2 Minggu!

munem 2

Total Sales RM27,680 Dalam
23 Hari Sahaja!

rizal

POWER!!! 1ST Time Buat Bisnes Ebook, Sales RM40,490 Dalam 30 Hari.

fairuz

Otai-Otai IM Pun Dah Rekemen…

Raja Kamil – Raja Trafik & Affiliate Malaysia

Ismail Arsad – Sifu Pemasaran Instagram

Muaz Hadi – Coach Bisnes Internet

Gerald Soh – International Internet Marketer, Malaysia

gold

Kini Giliran Anda!

separator hitam fi
Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya CikguHafis, 100% Full Time Internet Marketer, Speaker &  Coach
kepada ramai usahawan produk digital di Malaysia.
cg hafis 1
cg hafis 3
segi 3 black

Di bahagian atas minisite ini tadi, adalah sebahagian daripada RESULT yang student saya dapat dalam bisnes ebook mereka ketika mereka sertai Personal Coaching bisnes ebook saya.

Sebelum-sebelum ini, saya hanya dedahkan dan kongsikan teknik serta strategi bisnes ebook saya ni bagi mereka yang sertai Personal Coaching sahaja. Bukannya saya taknak share teknik & strategi ini secara UMUM tetapi saya nak make sure bahawa teknik dan strategi ini betul-betul proven. Jadi saya kena test dulu kat diorang ni.

Alhamdulillah lepas nak dekat 2 tahun, barulah saya BERANI nak dedahkan teknik dan strategi ini kerana…

100% Kesemua Student Saya Yang
Buat Sampai FINAL STEP
Semuanya 100% Dapat Hasilkan Income
Dari Bisnes Ebook Ini!

Jadi saya berjaya buktikan bahawa Bukan OTAI je boleh buat duit dari ebook! PETAI pun kini boleh! Sesiapa sahaja pun boleh buat bisnes ebook ini tak kiralah kalau dia baru start bisnes ebook ni bulan ni.

Jadi disebabkan inilah, kini saya BERANI untuk tunjukkan dan bimbing anda sebijik macamana saya coach student saya ni melalui…

gold
modul logo 1
segi 3 black
Di mana saya akan tunjukkan Step by Step melalui modul video coaching berikut…

MODUL 1: BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA

modul 1
  • Saya akan tunjukkan bagaimana anda nak korek idea melalui 3 benda. Dengan cara ini, anda mudah kenalpasti idea POWERFUL untuk hasilkan ebook. CONFIRM dah takde lagi alasan tiada idea untuk buat ebook. Video dalam modul 1 ini akan cover benda tu.
  • 1 cara SIMPLE nak tahu idea ebook anda tu ada market atau tak. Jadi saya tunjukkan bagaimana saya boleh validate dengan mudah samada ebook saya ini ada permintaan.
  • Saya tunjukkan 2 teknik jika anda tiada idea untuk tulis ebook pun boleh mulakan bisnes ebook ini melalui 2 teknik ini. Dua-dua teknik ni guna idea orang lain.
  • Ada satu website ni yang saya selalu refer yang boleh berikan saya idea untuk buat ebook. Saya akan tunjukkan website tersebut dan bagaimana saya korek idea dari website tu.
  • Dah ada ebook yang macam anda nak tulis tu di pasaran? Well saya ada cara macamana nak buatkan ebook tersebut nampak unik dan value added dari ebook yang dah ada. Jadi tak perlu risau kalau idea yang anda nak buat sebagai ebook tu dah ada pasaran, still ada cara nak buatkan ianya UNIK.

MODUL 2: STEP BY STEP PRODUCT CREATION

modul 2 a
  • Ketahui cara menulis flow of content untuk ebook anda. Anda kena tahu macamana nak susun content supaya pembaca ebook anda faham dan boleh apply apa yang mereka pelajari dari anda.
  • Saya tunjukkan cara bagaimana nak tulis ebook yang SOLVE OTHER PEOPLES PROBLEM dan customer anda akan 200% PUAS HATI dengan ebook anda. Kalau anda tak tahu cara macamana nak tulis dan sampaikan content ebook anda, bersiap sedialah jika sekiranya customer anda minta REFUND.
  • Ini SECRET BESAR saya… saya tunjukkan bagaimana saya buat pecahan modul supaya ebook anda kelihatan FULL OF CONTENT dan senang untuk anda letakkan pricing RATUS-RATUS RM. Kalau tak reti benda ni, memang payah sikit nak caj ebook mahal-mahal.
  • SERIUS! 85% pembeli ebook saya semuanya beli pakej ebook PALING MAHAL! Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana anda boleh structure pakej upsell atau pakej upgrade dan bagaimana structure tersebut dapat mempengaruhi pembeli anda beli pakej PALING MAHAL.
  • 3 jenis pecahan produk yang anda mesti masukkan dalam pakej ebook anda supaya anda boleh caj mahal kepada pembeli ebook anda dan mereka nampak ianya SANGAT BERBALOI dengan apa yang mereka bayar dan ringan tangan mereka nak keluarkan duit untuk beli ebook anda.
  • Bagaimana nak tulis FREE REPORT untuk umpan atau filter HIGH POTENTIAL PROSPECT ke dalam landing page anda. Yang ni adalah tools penting yang anda kena buat di peringkat awal supaya anda boleh market dan cari prospek yang betul-betul berminat dengan ebook yang bakal anda jual nanti. Kalau tak buat benda ni, memang penatlah kerja promosi ebook lepas ni.

MODUL 3: TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH

modul 3
  • Dalam modul ini saya akan tunjukkan preparation awal yang perlu anda buat untuk promosikan ebook anda. Saya akan tunjukkan step by step teknik dan strategi yang saya buat sehingga setiap kali saya jual ebook memang dapat RM5angka.
  • Saya tunjukkan bagaimana teknik promosi yang efektif sesuai untuk anda yang baru buat bisnes ebook ini. Dengan teknik ini, nama anda cepat naik dan prospek anda akan percaya dan lihat anda sebagai authority dalam niche ebook anda. Senang cerita, kalau buat step ni, prospek akan lebih percaya kepada anda dan of course la senang la nak bagi duit kat anda nanti.
  • Teknikal step by step bagaimana untuk buat preparation untuk filter prospek anda. Ni step penting yang saya buat dalam bisnes ebook saya. Saya FILTER dulu prospek saya dan hanya yang betul-betul berminat sahaja yang akan dapat promosi dari saya. Kalau tak FILTER tu yang penat promote tapi susah nak dapat sales.
  • Saya tunjukkan structure landing page dan minisite jualan yang efektif supaya anda pun boleh follow dan buat benda yang sama. Kalau tak follow, main bedal je memang susah nak dapat sales. Saya tunjuk berdasarkan REAL EXPERIENCE saya sendiri.
  • Nak suruh orang beli ebook kita kena pandai mengayat! Jadi saya akan tunjukkan structure copywriting ayat surat jualan step by step supaya anda juga boleh menulis ayat surat jualan dengan mudah. Benda ni SIMPLE jer, kena pandai masukkan perkataan emosi sahaja. Nanti saya tunjuk macamana nak buat.
  • 4 teknik promosi untuk dapatkan HIGH POTENTIAL PROSPECT. Saya tunjukkan kesemua 4 cara yang saya buat untuk tarik prospek masuk ke landing page saya. Ada satu cara tu, dalam seminggu je dah boleh tarik 1,000 orang HIGH POTENTIAL PROSPECT. Student saya banyak pakai teknik ni sekarang.
  • Bagaimana nak COMMUNICATE dengan prospek anda dan buatkan mereka ingin tahu lagi tentang produk anda dan akhirnya terpengaruh untuk membeli. Jadi saya tunjukkan bagaimana nak “CREATE THE DRAMA” & momentum supaya pembeli akan rushing untuk beli ebook anda dalam beberapa hari jer.

MODUL 4: TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH

modul 4
  • Nak orang lain buatkan sales untuk anda? Well, saya akan tunjukkan bagaimana anda boleh dapatkan ejen / affiliate untuk promosikan ebook anda. Dengan adanya ejen affiliate ni, kerja anda hanya monitor dan bakar mereka buat sales je.
  • Macamana nak bakar ejen untuk promote laju-laju ebook anda? Saya ada cara bagaimana nak buatkan mereka berlumba-lumba promote ebook anda. Kalau guna cara ni CONFIRM hari-hari anda hanya perlu tunggu ejen buatkan sales untuk anda.
  • Saya juga akan tunjukkan teknik Pricing Mega Launch yang akan membuatkan pembeli tak senang duduk nak dapatkan ebook anda dan ejen pun teruja nak kerja keras bantu anda buat sales.
  • Macamana nak invite OTAI untuk turun promosi ebook anda? Yang ni, saya akan tunjukkan skil-skil halus yang anda kena buat untuk “memujuk” mereka turun padang untuk promosikan ebook anda.
  • Saya tunjukkan macamana anda nak buat Cabaran Affiliate MEGA LAUNCH, bagaimana nak tetapkan komisyen, bagaimana nak tetapkan hadiah supaya anda boleh jaga ROI keuntungan ebook anda. Yang ni kalau tersalah kira, memang ciputlah untung bisnes ebook anda masa mega launch.

Bukan Itu Sahaja!

Saya Nak MAKE SURE Anda Mudah
Promosikan Bisnes Ebook Anda &
Hasilkan Sales Yang Banyak…

Jadi, untuk membantu anda dapatkan lebih banyak sales anda kena tahu bagaimana nak dapatkan lebih ramai prospek berkualiti dan bagaimana nak YAKINKAN mereka untuk beli produk anda. Oleh itu saya berikan BONUS-BONUS ini…

BONUS 1: FB MOBILE LIST

black 25
fbmobile
Video Case Study ini boleh dan akan membantu anda…
  • THE WHOLE PICTURE: Ketahui bagaimana step keseluruhan yang perlu anda buat untuk SEDUT email dan data prospek dari Facebook melalui mobile mereka. Saya tunjukkan bagaimana proses ini berlaku dan bagaimana anda boleh start hasilkan income melalui prospek tersebut.
  • COLLECT PROSPEK MELALUI MOBILE: Sekarang ni ramai orang guna mobile, jadi secara tidak langsung kat sinilah lubuk untuk anda dapatkan prospek. Jadi saya akan tunjukkan teknik simple dan step mudah untuk anda collect prospek anda yang menggunakan mobile ketika mereka ber”Facebook”.
  • TEKNIK IKLAN COLLECT PROSPEK PALING LAJU: Saya tunjuk pada anda apa yang telah saya apply dalam bisnes saya untuk SEDUT prospek ini dengan cara yang paling laju. Sehari boleh dapat ratus-ratus orang prospek. Sebab tu, dalam masa 3-5 hari jer jumlah prospek terkumpul senang-senang jer dapat 2,000 lebih prospek. Lebih ramai prospek, lebih banyak sales. Lebih laju prospek masuk, lebih laju sales pun masuk.
  • TAK PAYAH LANDING PAGE UNTUK SEDUT LIST: Dengan FB Mobile List ini, anda tak perlu PENING KEPALA nak setup landing page. Tak reti bina website langsung pun boleh follow teknik dan strategi ini dan mula kumpul HIGHLY TARGETED PROSPEK. Sesiapa sahaja boleh collect prospek walaupun anda NEWBIE ataupun orang baru dalam bisnes internet.
  • DALAM 1 JAM DAH BOLEH DAPAT PROSPEK: Sebaik sahaja iklan anda start, anda akan mula terima prospek yang pertama sepantas 1 jam selepas ianya LIVE. Dalam sehari anda boleh dapat sekurang-kurangnya 50 – 100 orang prospek atau lebih lagi jika anda mahu.
  • SECRET CASE STUDY REVEAL: Saya tunjukkan Case Study saya yang berjaya collect email list prospek dari teknik ini dan anda boleh FOLLOW ayat-ayat saya dan sesuaikan untuk bisnes anda. Dah tak susah-susah nak fikir ayat apa yang perlu anda cipta sendiri untuk tarik prospek. FOLLOW, COPY & PASTE sahaja. Gerenti dapat banyak prospek.

BONUS 2: KOLEKSI AYAT EMAIL MARKETING

black 25
koleksi email marketing
  • Saya berikan kepada anda sample ayat-ayat email marketing yang pernah saya gunakan untuk anda follow dan gunakannya dalam pemsaran bisnes ebook anda. Dengan sample ini, anda akan dapat feel menulis ayat email marketing yang POWERFUL dan boleh yakinkan prospek untuk beli ebook anda.
  • Saya tunjukkan ayat-ayat email dalam welcome email, follow up email, alert launch email, launch email, softsell dan hardsell email supaya anda boleh gunakan ayat-ayat ini bersesuaian dengan ayat email marketing untuk ebook anda nanti.
  • Dengan sample ayat-ayat email marketing ini anda boleh shortcut skil menulis ayat email marketing anda dan tahu bila nak gunakan ayat yang betul mengikut keadaan promosi anda. Kalau tak kena dengan caranya, prospek boleh lari dan hilang interest pada produk anda.

BONUS 3: KOLEKSI 43 AYAT SALESCOPY RM5ANGKA

black 25
koleksi salescopy
  • Saya berikan kepada anda 43 koleksi ayat surat jualan / salescopy / salesletter yang anda boleh guna dan edit untuk dimasukkan dalam minisite anda. CONFIRM kalau tak reti nak tulis ayat copywriting dalam surat jualan, refer koleksi ini dan anda akan dapat banyak idea untuk angle dan tulis surat jualan anda dengan mudah.

Wow! Bestnya CikguHafis!

Macamana Saya Boleh Dapatkan
Video Coaching Ini Beserta Kesemua
Bonus POWER Ini?

merah sep 1
compile 70
Ok, kalau ikutkan student PC saya sebelum-sebelum ini sertai Program Coaching Internet
Marketing Digital Product Mastery untuk ketahui selok belok bisnes ebook ni pada harga…

RM5,000 SAHAJA!

(ONE TIME INVESTMENT)
Tetapi kini, saya berikan anda peluang yang sama untuk ketahui dan pelajari
teknik & strategi yang sama saya tunjukkan pada mereka cuma pada harga…

RM500 SAHAJA!

WARNING! HARGA INI TAK AKAN KEKAL LAMA DAN BILA-BILA MASA SAHAJA BOLEH DINAIKKAN.

DAPATKAN SEKARANG!

Special Untuk Anda!

Nak Tahu Bagaimana Nak Buat Income
Berterusan Dari Bisnes Ebook
& Nak Saya Guide Anda?

Nah saya tunjukkan kepada anda di dalam video Rahsia Bisnes Ebook Advance…

VIDEO RAHSIA BISNES EBOOK ADVANCE

black 25
advance 10
Dalam video ini saya tunjukkan tentang…
  • Bagaimana nak hasilkan SALES KONSISTEN setiap bulan melalui ebook yang telah anda siapkan.
  • Teknik FIRESALE, bagaimana nak buat sales RM5angka dalam 3-5 hari sahaja dengan teknik ini. Beberapa student PC saya dah try buat teknik ni dalam bisnes ebook mereka.
  • Beberapa cara nak buat MULTIPLE STREAMS OF INCOME berpunca dari satu ebook yang anda hasilkan. Saya tunjukkan beberapa idea bisnes model yang boleh bantu anda hasilkan lebih banyak income lagi.

EXCLUSIVE FB SUPPORT GROUP

black 25
fb grp
  • Saya tahu sepanjang anda buat bisnes ebook ini nanti, anda mungkin akan berdepan dengan pelbagai cabaran. Oleh itu, saya akan masukkan anda ke support group Rahsia Bisnes Ebook untuk anda dapatkan bantuan dan support dari saya to make sure anda BERJAYA dalam bisnes ebook ini.

Saya TAK KECUT TELOR Nak Bagi
Anda 100% Jaminan Pemulangan Wang!

Ohhh lupa pula…

Segala teknik dan strategi dalam Video Coaching ini 100%
TESTED & PROVEN. Semua student saya yang buat hingga
FINAL STEP 100% SUKSES!

mbg

Disebabkan ini saya langsung TAK KECUT TELOR pun nak bagi anda jaminan Pemulangan Wang 100% selama 30 hari sekiranya anda dah try teknik & strategi dalam video coaching ini dan ianya tak berikan anda sebarang result.

RISK FREE – Saya tanggung 100% RISIKO KERUGIAN WANG UNTUK PELABURAN ILMU sebanyak RM250 bagi anda mendapatkan Video Coaching Rahsia Bisnes Ebook ini jika anda buat SEMUA step dan tak jadi apa.

Jangan Tunggu Lagi!

 Dapatkan Rahsia Bisnes Ebook Sekarang!

merah sep 1

RM500 SAHAJA!

WARNING! HARGA INI TAK AKAN KEKAL LAMA DAN BILA-BILA MASA SAHAJA BOLEH DINAIKKAN.

DAPATKAN SEKARANG!